MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing in 60 dagen

Schrijf je nu in!

Bekijk het on-demand webinar

Hoe ga jij MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing in 60 dagen?

Soms moet je even de tijd nemen om je DANKBAARHEID te laten zien. Dit is zo'n moment. De afgelopen maanden is onze omzet per maand meer dan VERDUBBELD t.o.v. van wat wij in de vijf jaar hiervoor hebben opgebouwd, Bijzonder, toch?

Deze snelle groei heeft veel voor ons mogelijk gemaakt. In plaats van in mijn eentje te werken, zit ik nu op ons vaste kantoor in Venlo met vier mensen te werken aan de ONLINE MARKETING strategieën van onze klanten. En daar ben ik echt SUPER blij mee!

Hoe we dit gedaan hebben? Dat is verrassend SIMPEL! We hebben een lead machine gebouwd welke continu zorgt voor een stroom van nieuwe prospects. En niet zomaar willekeurig, maar echt gerichte leads!

Hoe dit werkt? Daar gaan we het in deze training over hebben. Deze GRATIS online training is on-demand, dus je kunt kijken wanneer het jou schikt.
Presentatie door
Marc de Groot

Marc de Groot is veelgevraagd spreker, trainer, coach en consultant op het gebied van Online Marketing. Marc brengt ruim 17 jaar ervaring in de e-marketing sector mee en zorgt bij vele organisaties voor een frisse blik op de online marketing activiteiten.

Als je meedoet aan deze training krijg je ontzettend toffe BONUS kado. Deze bonus is nergens anders verkrijgbaar. Wil je weten wat het is? Meld je nu aan voor deze On-Demand training.

==========================
VOOR WIE IS DIT?
==========================
* Werk je 1-op-1 met klanten?
* Zit je in de dienstverlening?
* Wil je meer omzet draaien per klant?
* DAN WIL JE DIT NIET MISSEN!

Deel dit webinar